PROMOmaistor
Your Cart

Електрически скари

Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана 3000W Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана 3000W
-48 %
Арт. номер: 240
Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана е изключително удобна и практична. Подходяща е за ресторанти и заведения. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисване. На..
269.00 лв. 139.99 лв. Без данък:139.99 лв.
Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана 4000W Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана 4000W
-45 %
Арт. номер: 241
Българска електрическа професионална скара от неръждаема стомана е изключително удобна и практична. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Подходяща е за ресторанти и заведения. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисван..
290.00 лв. 159.99 лв. Без данък:159.99 лв.
Българска електрическа скара от неръждаема стомана 1600W без капак Българска електрическа скара от неръждаема стомана 1600W без капак
-18 %
Арт. номер: 244
Българска електрическа скара от неръждаема стомана без капак е изключително удобна и практична. Подходяща е за всеки дом. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисване. Кабелът е 3 х ..
49.00 лв. 39.99 лв. Без данък:39.99 лв.
Българска електрическа скара от неръждаема стомана 1600W с капак Българска електрическа скара от неръждаема стомана 1600W с капак
-25 %
Арт. номер: 245
Българска електрическа скара от неръждаема стомана с капак е изключително практична. Подходяща е за всеки дом. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисване. Нагревателят е монтиран в..
60.00 лв. 44.99 лв. Без данък:44.99 лв.
Българска електрическа скара от неръждаема стомана 2400W без капак Българска електрическа скара от неръждаема стомана 2400W без капак
-24 %
Арт. номер: 242
Българска електрическа скара от неръждаема стомана без капак е изключително удобна и практична. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисване. Нагревателят е монтиран върху шамотно тя..
79.00 лв. 59.99 лв. Без данък:59.99 лв.
Българска електрическа скара от неръждаема стомана 2400W с капак Българска електрическа скара от неръждаема стомана 2400W с капак
-63 %
Арт. номер: 243
Българска електрическа скара от неръждаема стомана с капак е изключително практична. Подходяща е за ресторанти и заведения. Уредът е разработен в съответствие с изискванията за контакт на хранителни продукти. Корпусът е разработен от листова стомана с последващо прахово боядисване. Нагревателят..
189.00 лв. 69.99 лв. Без данък:69.99 лв.
Четка за почистване на скари Четка за почистване на скари
-34 %
Арт. номер: 452
Четка за почистване на скари е изключително удобна и практична за почистване на натрупаният нагар на всяка скара. Тя е изработена от пластмаса. Снабдена е с четка и пластина за изстръгване на нагара. Дръжката е удобна и е подходяща за продължителна работа без умора. Подходяща е за всякакъв вид скари..
8.90 лв. 5.90 лв. Без данък:5.90 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Български Електрически скари - Перфектното Допълнение към Вашия Дом

Електрически скари се явяват незаменим аксесоар в съвременната кухня и на открито.

Независимо дали сте професионален готвач или обичате да се наслаждавате на вкусни ястия с приятели и семейство, електрическата скара е идеалното решение за вас. В каталога ни предлагаме Български скари, които ще удовлетворят всеки вкус и изисквания.


Барбекю с Лекота и Удоволствие

Електрическите скари предлагат лесен и удобен начин за приготвяне на разнообразни ястия. Няма нужда от въглища, дърва или газ - просто свържете вашата електрическа скара към контакта и започнете готвенето. Това е идеалното решение за грилове на открито, барбекюта или просто за бързо и вкусно приготвяне на храна в домашни условия. В нашия магазин предлагаме различни модели Български електрически скари. Независимо дали търсите компактна скара за бързи грилове на балкона или голяма електрическа скара за готвене на голямо количество храна за събирания с приятели, ние имаме подходящия модел за вас.


Практичност и лесна поддръжка на електрически скари

Българските скари са изключително практични и лесни за поддръжка. Много от тях имат антипригарно покритие, което предотвратява залепването на храната и улеснява почистването след употреба. Също така, температурните контроли ви позволяват да настройвате желаната температура за готвене, осигурявайки ви пълен контрол върху процеса.


Изберете Българското Качество с "ПромоМайстор"

Пазарувайте с увереност в "ПромоМайстор", където предлагаме  освен Български висококачествени електрически скари, така и широка гама продукти за дома и градината. При нас също така има много голям избор на инструменти и машини за домашния майстор. Нашите продукти са надеждни, издръжливи и съчетават функционалност с елегантен дизайн. Не отлагайте готвенето на вкусни ястия с Българските електрически скари от "ПромоМайстор". В нашия магазин ще открийте перфектната скара за вашия дом. Готвенето никога не е било по-лесно и по-вкусно! Изберете Българското!


скари